Deutsche See Filety zo sleďa v horčično kôprovom kréme 200g 200g
Jemné filety zo sleďa v lahodnom horčično-kôporovom kréme od Deutsche See – delikatesa plná chuti a tradície.
Deutsche See Filety zo sleďa v horčično kôprovom kréme 200g
Doprajte si delikatesu zo severu! Tieto šťavnaté a jemné filety zo sleďa sú starostlivo naložené v lahodnom horčično-kôprovom kréme, ktorý dodáva rybe vyváženú kombináciu pikantnosti a sviežosti. Ideálne ako studené predjedlo, súčasť obložených tanierov alebo ako rýchla a chutná večera s pečivom.
Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.
Zloženie
Sleďové filety 60 %, voda, horčica 10 % (voda, horčičné semienko , liehový ocot, soľ, korenie), repkový olej, cukor, med, škrob, zahusťovadlá: guarová guma (E412), karubin (E410); sušené odstredené mlieko, korenie, okysľujúca látka: kyselina octová (E260); prírodná aróma, sušený kôpor 0,1 %, farbivo: paprikový extrakt (E160c)
Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energia | 891kJ//215kcal |
Tuky |
17,0 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,3g |
Sacharidy |
4,7g |
Z toho cukry | 3,5g |
Bielkoviny | 10g |
Soľ | 1,3g |
Krajina pôvodu:Lotyšsko
Recept
Filety zo sleďa s rýchlym uhorkovo reďkovkovým šalátom (2 porcie)
Ingrediencie
- 1 konzerva filétov zo sleďa v horčično kôprovom kréme (Deutsche See)
- 1/2 uhorky
- 6 reďkoviek
- 1/2 červenej cibule
- 1 lyžica horčice
- 3 lyžice olivového oleja
- 1 lyžička bieleho vínneho octu
- soľ a korenie
- 2 vetvičky kôpru
Postup
1. Uhorku a reďkovky umyte, nakrájajte na tenké plátky a dajte do misky. Kôpor umyte a osušte.
2. Olúpte a nadrobno nakrájajte cibuľu. Vyšľahajte horčicu a olivový olej. Potom pridajte ocot a nakrájanú cibuľu a dochuťte soľou a korením.
3. Zmiešajte horčičný dresing s plátkami zeleniny a nechajte šalát niekoľko minút odstáť.
4. Uhorkovo reďkovkový šalát podávajte s filetmi zo sleďa a kôprovou omáčkou. Navrch natrhajte čerstvý kôpor a posypte trochou korenia.
Tip: Na to sa dobre hodí čerstvo uvarené zemiaky.
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné ryby |
---|---|
EAN: | 4009239141207 |