DOPRAVA ZADARMO pre objednávky od 60 € 🚛

Deutsche See Filety zo sleďa v horčično kôprovom kréme 200g 200g

Neohodnotené
Značka: Deutsche See

Jemné filety zo sleďa v lahodnom horčično-kôporovom kréme od Deutsche See – delikatesa plná chuti a tradície.

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2025
€2,46 €2,13
Deutsche See Filety zo sleďa v horčično kôprovom kréme 200g 200g
Neohodnotené
Značka: Deutsche See
15015 deutsche see filety ze slede v horcicno koprovem kremu 200g
€2,46

Deutsche See Filety zo sleďa v horčično kôprovom kréme 200g

Doprajte si delikatesu zo severu! Tieto šťavnaté a jemné filety zo sleďa sú starostlivo naložené v lahodnom horčično-kôprovom kréme, ktorý dodáva rybe vyváženú kombináciu pikantnosti a sviežosti. Ideálne ako studené predjedlo, súčasť obložených tanierov alebo ako rýchla a chutná večera s pečivom.

Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.

Zloženie
Sleďové filety 60 %, voda, horčica 10 % (voda, horčičné semienko , liehový ocot, soľ, korenie), repkový olej, cukor, med, škrob, zahusťovadlá: guarová guma (E412), karubin (E410); sušené odstredené mlieko, korenie, okysľujúca látka: kyselina octová (E260); prírodná aróma, sušený kôpor 0,1 %, farbivo: paprikový extrakt (E160c)

Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g
Energia 891kJ//215kcal
Tuky

17,0 g

Z toho nasýtené mastné kyseliny 2,3g
Sacharidy

4,7g

Z toho cukry 3,5g
Bielkoviny 10g
Soľ 1,3g

 

Krajina pôvodu:Lotyšsko


Recept

Filety zo sleďa s rýchlym uhorkovo reďkovkovým šalátom (2 porcie)
Ingrediencie

  • 1 konzerva filétov zo sleďa v horčično kôprovom kréme (Deutsche See)
  • 1/2 uhorky
  • 6 reďkoviek
  • 1/2 červenej cibule
  • 1 lyžica horčice
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička bieleho vínneho octu
  • soľ a korenie
  • 2 vetvičky kôpru

Postup

1. Uhorku a reďkovky umyte, nakrájajte na tenké plátky a dajte do misky. Kôpor umyte a osušte.

2. Olúpte a nadrobno nakrájajte cibuľu. Vyšľahajte horčicu a olivový olej. Potom pridajte ocot a nakrájanú cibuľu a dochuťte soľou a korením.

3. Zmiešajte horčičný dresing s plátkami zeleniny a nechajte šalát niekoľko minút odstáť.

4. Uhorkovo reďkovkový šalát podávajte s filetmi zo sleďa a kôprovou omáčkou. Navrch natrhajte čerstvý kôpor a posypte trochou korenia.

Tip: Na to sa dobre hodí čerstvo uvarené zemiaky.

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné ryby
EAN: 4009239141207