DOPRAVA ZADARMO pre objednávky od 60 € 🚛

Deutsche See Filety zo sleďa v paprikovom kréme 200g 200g

Neohodnotené
Značka: Deutsche See

Lahodný sleďový filet v smotanovo-paprikovej omáčke s jemne sladkastou chuťou papriky a stredomorským nádychom.

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2025
€2,46 €2,13
Deutsche See Filety zo sleďa v paprikovom kréme 200g 200g
Neohodnotené
Značka: Deutsche See
15009 deutsche see filety ze slede v paprikovem kremu 200g
€2,46

Deutsche See Filety zo sleďa v paprikovom kréme 200g

Objavte lahodnú kombináciu jemného sleďového filetu a zamatovej smotanovo-paprikovej omáčky. Sladkosť červenej papriky sa harmonicky snúbi s jemnosťou ryby a vytvára nezabudnuteľný gurmánsky zážitok s ľahkým stredomorským nádychom.

Perfektný tip na podávanie:
✔️ S čerstvým chlebom alebo chrumkavou bagetou
✔️ S varenými zemiakmi
✔️ Ako originálny doplnok k šalátom


✅ Ideálna ako rýchla večera alebo netradičné pohostenie

Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.

Zloženie
Sleďové filety 60%, voda, paradajkový pretlak, repkový olej, kúsky papriky 4%, cukor, soľ, paprikový prášok 0,7%, škrob, zahusťovadlo: karubin (E410), mliečna bielkovina, korenie, okysľujúca látka: kyselina octová.

Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g
Energia

930kJ/224kca l

Tuky

18,0 g

Z toho nasýtené mastné kyseliny 3,1g
Sacharidy

4,0g

Z toho cukry 3,5g
Bielkoviny 12g
Soľ 0,8g

 

Krajina pôvodu:Lotyšsko

 

Recept

Cestoviny a la Peperonata s filetmi zo sleďa v paprikovom kréme (2 porcie)
Ingrediencie

  • 1 konzerva filétov zo sleďa v paprikovom kréme (Deutsche See)
  • 8 cherry paradajok

  • 1 paprika

  • 2 strúčiky cesnaku

  • 2 stonky jarnej cibuľky

  • 200 g cestovín

  • 3 lyžice olivového oleja

  • 1 lyžička kapar

  • nastrúhaná kôra z 1/2 chemicky neošetreného citróna

  • soľ a korenie

  • 1 hrsť bazalkových lístkov

Postup

1. Paradajky umyjeme a rozpolíme. Papriku umyjeme, rozštvrtíme, odstránime semienka a nakrájame na kocky. Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Jarnú cibuľku umyjeme a nakrájame na hrubé kolieska.

2 . Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale, potom zlejeme a pritom zachytíme 1–2 hrnčeky horúcej cestovinovej vody. Medzitým v hrnci rozohrejeme olej a orestujeme papriku, cesnak a jarnú cibuľku dozlatista. Potom pridáme paradajky, kapary a citrónovú kôru a krátko spoločne orestujeme. Podlejeme trochou cestovinovej vody a necháme variť, kým paprika nezmäkne.

3 . Filety zo sleďa rozdelíme vidličkou na väčšie kúsky a pridáme do hrnca k uvarenej zelenine. Všetko zľahka premiešame, dochutíme soľou a korením a stiahneme z platne. Omáčku doladíme zvyšnou horúcou cestovinovou vodou na požadovanú konzistenciu.

4 . Cestoviny naservírujeme na taniere, prelejeme omáčkou a posypeme bazalkovými lístkami a trochou korenia .

Tip: Môžete pridať aj trochu chilli.

Dodatočné parametre

Kategória: Konzervované ryby
EAN: 4009239141269