Deutsche See Filety zo sleďa v paprikovom kréme 200g 200g
Lahodný sleďový filet v smotanovo-paprikovej omáčke s jemne sladkastou chuťou papriky a stredomorským nádychom.
Deutsche See Filety zo sleďa v paprikovom kréme 200g
Objavte lahodnú kombináciu jemného sleďového filetu a zamatovej smotanovo-paprikovej omáčky. Sladkosť červenej papriky sa harmonicky snúbi s jemnosťou ryby a vytvára nezabudnuteľný gurmánsky zážitok s ľahkým stredomorským nádychom.
Perfektný tip na podávanie:
✔️ S čerstvým chlebom alebo chrumkavou bagetou
✔️ S varenými zemiakmi
✔️ Ako originálny doplnok k šalátom
✅ Ideálna ako rýchla večera alebo netradičné pohostenie
Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.
Zloženie
Sleďové filety 60%, voda, paradajkový pretlak, repkový olej, kúsky papriky 4%, cukor, soľ, paprikový prášok 0,7%, škrob, zahusťovadlo: karubin (E410), mliečna bielkovina, korenie, okysľujúca látka: kyselina octová.
Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energia |
930kJ/224kca l |
Tuky |
18,0 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 3,1g |
Sacharidy |
4,0g |
Z toho cukry | 3,5g |
Bielkoviny | 12g |
Soľ | 0,8g |
Krajina pôvodu:Lotyšsko
Recept
Cestoviny a la Peperonata s filetmi zo sleďa v paprikovom kréme (2 porcie)
Ingrediencie
- 1 konzerva filétov zo sleďa v paprikovom kréme (Deutsche See)
-
8 cherry paradajok
-
1 paprika
-
2 strúčiky cesnaku
-
2 stonky jarnej cibuľky
-
200 g cestovín
-
3 lyžice olivového oleja
-
1 lyžička kapar
-
nastrúhaná kôra z 1/2 chemicky neošetreného citróna
-
soľ a korenie
-
1 hrsť bazalkových lístkov
Postup
1. Paradajky umyjeme a rozpolíme. Papriku umyjeme, rozštvrtíme, odstránime semienka a nakrájame na kocky. Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Jarnú cibuľku umyjeme a nakrájame na hrubé kolieska.
2 . Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale, potom zlejeme a pritom zachytíme 1–2 hrnčeky horúcej cestovinovej vody. Medzitým v hrnci rozohrejeme olej a orestujeme papriku, cesnak a jarnú cibuľku dozlatista. Potom pridáme paradajky, kapary a citrónovú kôru a krátko spoločne orestujeme. Podlejeme trochou cestovinovej vody a necháme variť, kým paprika nezmäkne.
3 . Filety zo sleďa rozdelíme vidličkou na väčšie kúsky a pridáme do hrnca k uvarenej zelenine. Všetko zľahka premiešame, dochutíme soľou a korením a stiahneme z platne. Omáčku doladíme zvyšnou horúcou cestovinovou vodou na požadovanú konzistenciu.
4 . Cestoviny naservírujeme na taniere, prelejeme omáčkou a posypeme bazalkovými lístkami a trochou korenia .
Tip: Môžete pridať aj trochu chilli.
Dodatočné parametre
Kategória: | Konzervované ryby |
---|---|
EAN: | 4009239141269 |