Deutsche See Filety zo sleďa v paradajkovom kréme 200g 200g
Jemný sleďový filet v krémovej paradajkovej omáčke je lahodná rybia pochúťka, ktorá skvele doplní chleba, zemiaky aj šaláty.
Deutsche See Filety zo sleďa v paradajkovom kréme 200g
Obľúbená rybia špecialita s jemnou textúrou a vyváženou chuťou!
Vychutnajte si kvalitné sleďové filety v lahodnom paradajkovom kréme, doplnenom vybraným korením pre dokonale vyvážený chuťový zážitok. Skvele sa hodí k čerstvému pečivu, vareným zemiakom alebo ako doplnok k ľahkým šalátom.
✅ Tradičná receptúra
✅ Ideálne ako rýchla večera alebo pohostenie
✅ Bez zbytočných konzervantov
Klasika, ktorú by nemal žiadny milovník rybích delikates minúť!
Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.
Zloženie
Sleďové filety 60%, paradajkový pretlak 14,2%, voda, repkový olej, cukor, vínny liehový ocot, soľ, modifikovaný škrob, zahusťovadlo: guarová guma, korenie, aróma.
Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energia |
881kJ/212kcal |
Tuky |
17,0 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,3g |
Sacharidy |
4,8g |
Z toho cukry | 4,5g |
Bielkoviny | 10g |
Soľ | 1,0g |
Krajina pôvodu:Lotyšsko
Recept
Chlieb s avokádom, rukolou a filé zo sleďa v paradajkovej omáčke (2 porcie)
Ingrediencie
-
1 konzerva fi letov zo sleďa v paradajkovom kréme (Deutsche See )
-
1 červená cibuľa
-
60 g rukoly
-
1 avokádo
-
1/2 citróna
-
soľ a čerstvo mleté korenie
-
6 lyžíc čerstvého smotanového syra (napr. Lučina, Philadelphia)
-
8 plátkov sedliackeho chleba
Postup
-
Cibuľu olúpte a nakrájajte na tenké krúžky. Rukolu umyte a dôkladne osušte. Avokádo rozpoľte, vyberte kôstku a dužinu roztlačte vidličkou. Dochutíme trochou citrónovej šťavy , soľou a čiernym korením.
-
Smotanový syr premiešajte dohladka a tiež ho dochuťte trochou citrónovej šťavy , soľou a čiernym korením . Filety z herinka natrhajte vidličkou na väčšie kúsky.
-
Plátky chleba opečte v sendvičovači alebo na suchej panvici. Štyri plátky potrite avokádovou zmesou , ďalšie štyri smotanovým syrom . Všetky plátky obložte rukolou .
-
Na obložené chleby rovnomerne rozdeľte herinkové filety a cibuľové krúžky . Pokvapkajte trochou paradajkovej omáčky z konzervy a dochuťte čerstvo mletým čiernym korením .
Tip: Na záver môžete sendviče jemne posypať nastrúhanou citrónovou kôrou – dodá sviežu chuť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné ryby |
---|---|
EAN: | 4009239141313 |