DOPRAVA ZADARMO pre objednávky od 60 € 🚛

Deutsche See Filety zo sleďa v paradajkovom kréme 200g 200g

Neohodnotené
Značka: Deutsche See

Jemný sleďový filet v krémovej paradajkovej omáčke je lahodná rybia pochúťka, ktorá skvele doplní chleba, zemiaky aj šaláty.

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2025
€2,46 €2,13
Deutsche See Filety zo sleďa v paradajkovom kréme 200g 200g
Neohodnotené
Značka: Deutsche See
15006 deutsche see filety ze slede v rajcatovem kremu 200g
€2,46

Deutsche See Filety zo sleďa v paradajkovom kréme 200g

Obľúbená rybia špecialita s jemnou textúrou a vyváženou chuťou!

Vychutnajte si kvalitné sleďové filety v lahodnom paradajkovom kréme, doplnenom vybraným korením pre dokonale vyvážený chuťový zážitok. Skvele sa hodí k čerstvému pečivu, vareným zemiakom alebo ako doplnok k ľahkým šalátom.

✅ Tradičná receptúra
✅ Ideálne ako rýchla večera alebo pohostenie
✅ Bez zbytočných konzervantov

Klasika, ktorú by nemal žiadny milovník rybích delikates minúť!

Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.

Zloženie
Sleďové filety
60%, paradajkový pretlak 14,2%, voda, repkový olej, cukor, vínny liehový ocot, soľ, modifikovaný škrob, zahusťovadlo: guarová guma, korenie, aróma.

Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g
Energia

881kJ/212kcal

Tuky

17,0 g

Z toho nasýtené mastné kyseliny 2,3g
Sacharidy

4,8g

Z toho cukry 4,5g
Bielkoviny 10g
Soľ 1,0g

 

Krajina pôvodu:Lotyšsko

 

Recept

Chlieb s avokádom, rukolou a filé zo sleďa v paradajkovej omáčke (2 porcie)
Ingrediencie

  • 1 konzerva fi letov zo sleďa v paradajkovom kréme (Deutsche See )

  • 1 červená cibuľa

  • 60 g rukoly

  • 1 avokádo

  • 1/2 citróna

  • soľ a čerstvo mleté korenie

  • 6 lyžíc čerstvého smotanového syra (napr. Lučina, Philadelphia)

  • 8 plátkov sedliackeho chleba

Postup

  1. Cibuľu olúpte a nakrájajte na tenké krúžky. Rukolu umyte a dôkladne osušte. Avokádo rozpoľte, vyberte kôstku a dužinu roztlačte vidličkou. Dochutíme trochou citrónovej šťavy , soľou a čiernym korením.

  2. Smotanový syr premiešajte dohladka a tiež ho dochuťte trochou citrónovej šťavy , soľou a čiernym korením . Filety z herinka natrhajte vidličkou na väčšie kúsky.

  3. Plátky chleba opečte v sendvičovači alebo na suchej panvici. Štyri plátky potrite avokádovou zmesou , ďalšie štyri smotanovým syrom . Všetky plátky obložte rukolou .

  4. Na obložené chleby rovnomerne rozdeľte herinkové filety a cibuľové krúžky . Pokvapkajte trochou paradajkovej omáčky z konzervy a dochuťte čerstvo mletým čiernym korením .

Tip: Na záver môžete sendviče jemne posypať nastrúhanou citrónovou kôrou – dodá sviežu chuť.

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné ryby
EAN: 4009239141313