Deutsche See Filety zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme 200g 200g
Vysoko kvalitný filet zo sleďa v jemne pikantnom korenistom kréme pre všetkých milovníkov výrazných chutí.
Deutsche See Filety zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme 200g
Vychutnajte si vysoko kvalitný filet zo sleďa v jemne pikantnom korenistom kréme.
Dokonale vyvážená kombinácia krehkého rybieho mäsa a aromatickej omáčky prináša intenzívny chuťový zážitok, ktorý poteší každého milovníka výraznejších chutí.
Ideálna ako rýchla desiata, ľahký obed alebo výdatná večera.
Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.
Zloženie
Sleďové filety 60%, voda, paradajkový pretlak, repkový olej, cukor, vínny liehový ocot, mango chutney (cukor, mango, soľ, korenie, okysľujúca látka: kyselina octová), zelené korenie v soľnom náleve 1% (zelené korenie, soľ, oľ, modifikovaný škrob, zahusťovadlo: guarová guma, mliečna bielkovina.
Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energia |
861kJ/207kcal |
Tuky |
16,0g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,2g |
Sacharidy |
5,8g |
Z toho cukry |
4,1g |
Bielkoviny | 10g |
Soľ | 1,3g |
Krajina pôvodu:Lotyšsko
Recept
Nátierka zo sleďových filiet v korenistej omáčke (2 porcie)
Ingrediencie
- 1 konzerva filétov zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme (Deutsche See)
- 1 malá červená cibuľa
- 2 nakladané uhorky
- 2 stonky zeleru
- 1/2 zväzku pažítky
- 100 g smotanového syra
- Soľ a korenie
- 1/2 citróna
- 1/2 lôžka žeruchy
Postup
1. Olúpte a nadrobno nakrájajte cibuľu. Nakladané uhorky nakrájajte na kocky. Zeler očistite, umyte a nakrájajte na kocky. Pažítku najemno nasekajte.
2. Filety zo sleďa natrhajte vidličkou na malé kúsky a zmiešajte s korenistou nátierkou. Do misky dajte smotanový syr a miešajte do hladka. Vmiešajte polovicu nakrájanej cibule, celý nakrájaný zeler a nakladané uhorky a pažítku. Potom pridajte filety zo sleďa a premiešajte, aby ste získali nátierku. Osoľte, okoreňte a pokvapkajte trochou citrónovej šťavy.
3. Podávajte v miske a posypte zvyšnou nakrájanou cibuľou a žeruchou.
Tip: Podávajte s rôznymi chrumkavými chlebmi alebo krekermi.
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné ryby |
---|---|
EAN: | 4009239141238 |