DOPRAVA ZADARMO pre objednávky od 60 € 🚛

Deutsche See Filety zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme 200g 200g

Neohodnotené
Značka: Deutsche See

Vysoko kvalitný filet zo sleďa v jemne pikantnom korenistom kréme pre všetkých milovníkov výrazných chutí.

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2025
€2,46 €2,13
Deutsche See Filety zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme 200g 200g
Neohodnotené
Značka: Deutsche See
15012 deutsche see filety ze slede v peprovo smetanovem kremu 200g
€2,46

Deutsche See Filety zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme 200g

Vychutnajte si vysoko kvalitný filet zo sleďa v jemne pikantnom korenistom kréme.
Dokonale vyvážená kombinácia krehkého rybieho mäsa a aromatickej omáčky prináša intenzívny chuťový zážitok, ktorý poteší každého milovníka výraznejších chutí.

Ideálna ako rýchla desiata, ľahký obed alebo výdatná večera.

Ryba pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.

Zloženie
Sleďové filety 60%, voda, paradajkový pretlak, repkový olej, cukor, vínny liehový ocot, mango chutney (cukor, mango, soľ, korenie, okysľujúca látka: kyselina octová), zelené korenie v soľnom náleve 1% (zelené korenie, soľ, oľ, modifikovaný škrob, zahusťovadlo: guarová guma, mliečna bielkovina.

Skladovanie
Uchovajte pri teplote 8 °C až +25 °C

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g
Energia

861kJ/207kcal

Tuky

16,0g

Z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2g
Sacharidy

5,8g

Z toho cukry

4,1g

Bielkoviny 10g
Soľ 1,3g

 

Krajina pôvodu:Lotyšsko

 

Recept

Nátierka zo sleďových filiet v korenistej omáčke (2 porcie)
Ingrediencie

  • 1 konzerva filétov zo sleďa v pepřovo smotanovom kréme (Deutsche See)
  • 1 malá červená cibuľa
  • 2 nakladané uhorky
  • 2 stonky zeleru
  • 1/2 zväzku pažítky
  • 100 g smotanového syra
  • Soľ a korenie
  • 1/2 citróna
  • 1/2 lôžka žeruchy

Postup

1. Olúpte a nadrobno nakrájajte cibuľu. Nakladané uhorky nakrájajte na kocky. Zeler očistite, umyte a nakrájajte na kocky. Pažítku najemno nasekajte.

2. Filety zo sleďa natrhajte vidličkou na malé kúsky a zmiešajte s korenistou nátierkou. Do misky dajte smotanový syr a miešajte do hladka. Vmiešajte polovicu nakrájanej cibule, celý nakrájaný zeler a nakladané uhorky a pažítku. Potom pridajte filety zo sleďa a premiešajte, aby ste získali nátierku. Osoľte, okoreňte a pokvapkajte trochou citrónovej šťavy.

3. Podávajte v miske a posypte zvyšnou nakrájanou cibuľou a žeruchou.

Tip: Podávajte s rôznymi chrumkavými chlebmi alebo krekermi.

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné ryby
EAN: 4009239141238