DOPRAVA ZADARMO pre objednávky od 60 € 🚛

Deutsche See Tuniak vo vlastnej šťave 185g 185g

Neohodnotené
Značka: Deutsche See

Prémiový tuniak Deutsche See vo vlastnej šťave je zdravá a chutná voľba plná prírodných bielkovín bez zbytočných prísad.

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2025
€2,88 €2,63
Deutsche See Tuniak vo vlastnej šťave 185g 185g
Neohodnotené
Značka: Deutsche See
15018 deutsche see tunak ve vlastni stave 185g
€2,88

Deutsche See Tuniak vo vlastnej šťave 185g

Doprajte si kvalitné rybie mäso s tuniakom od renomovanej nemeckej značky Deutsche See. Tento tuniak je ručne spracovaný a konzervovaný vo vlastnej šťave bez pridaného oleja – ideálna voľba pre tých, ktorí preferujú zdravší a prirodzenejší variant.

Tuniak pochádza z rybolovu certifikovaného organizáciou MSC (Marine Stewardship Council), ktorá zaručuje šetrný prístup k morskému prostrediu, zachovanie rybích populácií a zodpovedné rybolovné praktiky. Výberom tohto produktu podporujete udržateľný rybolov a ochranu oceánov pre budúce generácie.

Zloženie
TUNIAK
, voda, soľ

Skladovanie
Uchovajte pri teplote 15-22 °C

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g
Energia
421kJ/99kcal
Tuky

0,8g

Z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g
Sacharidy

0,5g

Z toho cukry 0,5g
Bielkoviny 23g
Soľ 0,75g

 

Krajina pôvodu:Nemecko

 

Recept

Rýchle cestoviny s tuniakom (2 porcie)
Farebné cestoviny s tuniakom, cherry paradajkami, cesnakom a domácim bylinkovým pestom. Skvelá voľba pre rýchly obed alebo večeru - hotovo za 20 minút!

Ingrediencie
• 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave (Deutsche See)
• 200 g cestovín (napr. tagliatelle)
• 6 lyžíc olivového oleja
• 3 strúčiky cesnaku
• 12 cherry paradajok
• 30 g parmezánu
• hrsť bazalkových lístkov
• ½ hrsti petržlenu
• 20 g pražených píniových orieškov
• soľ a korenie

Postup  

  1. Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Medzitým ošúpte cesnak a nakrájajte ho na plátky. Paradajky umyte a rozkrojte napoly.
  2. Pesto: Do mixéra dajte polovicu parmezánu (nahrubo nastrúhaného), bazalku, petržlenovú vňať, polovicu cesnaku a 4 lyžice olivového oleja. Rozmixujte do hladka a dochuťte soľou.
  3. Zvyšný olej rozohrejte v hlbšej panvici. Pridajte zvyšný cesnak a paradajky, krátko orestujte. Pridajte tuniaka, osoľte a okoreňte.
  4. Cestoviny zlejte, ale ponechajte si hrnček vody z varenia. Cestoviny pridajte do panvice k tuniakovej zmesi, podľa potreby prilejte trochu vody, aby sa všetko dobre spojilo.
  5. Servírovanie: Na tanieri pokvapkajte pestom, posypte píniovými orieškami a zvyšným parmezánom.

Dodatočné parametre

Kategória: Tuniak
EAN: 4009239608694