Deutsche See Tuniakové filety v citrónovej omáčke 115g 115g
Šťavnaté tuniakové filety od značky Deutsche See vo sviežej citrónovej omáčke prinášajú ľahkú, osviežujúcu chuť a prémiovú kvalitu bez kompromisov.
Deutsche See Tuniakové filety v citrónovej omáčke 115g
Objavte sviežu kombináciu kvalitných tuniakových filiet a jemnej citrónovej omáčky od nemeckej značky Deutsche See – špecialistu na rybie delikatesy. Tieto ručne vyberané filety z tuniaka sa vyznačujú šťavnatou štruktúrou, prirodzenou chuťou a sú zaliate v ľahkej, citrusovo ladenej omáčke, ktorá podčiarkuje chuť morskej ryby bez prebytku soli či dochucovadiel.
Prečo si ich zamilujete:
-
Prémiové tuniakové filety , žiadna drvina ani lisované kúsky
-
Citrónová omáčka dodáva osviežujúci chuťový kontrast
-
Bez umelých konzervantov, dochucovadiel a farbív
-
Ideálne do šalátov, wrapov, cestovín alebo ako rýchla a zdravá desiata
Tip na servírovanie: Podávajte tuniakové filety v citrónovej omáčke na čerstvom listovom šaláte s cherry paradajkami, červenou cibuľkou a chrumkavou bagetou – ideálny ľahký obed alebo večera behom pár minút.
Zloženie
TUNIAK , voda, olivový olej, soľ, koncentrát citrónovej šťavy (0,7 %), cukor, prírodná citrónová aróma (0,3 %), sušená citrónová kôra (0,2 %), petržlen, ryžový škrob, zahusťovadlo: guarová múka.
Skladovanie
Uchovajte pri teplote 15-22 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energia |
661kJ/158kcal
|
Tuky | 7,8g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0g |
Sacharidy | 1,9g |
Z toho cukry | 1,0g |
Bielkoviny | 20g |
Soľ | 1,1g |
Krajina pôvodu:Nemecko
Recept
Tuniakový šalát so slaninou (2 porcie)
Ingrediencie
- 1 konzerva Tuniakových filiet v citrónovej omáčke (Deutsche See)
- 200 g zemiakov
- 100 g poľníka
- 1 zväzok reďkoviek
- 1 uhorka
- 100 g slaniny
Na medovo-horčičný dresing
- 1 lyžica olivový olej
- 2 vetvičky kôpor
- 2 lyžice med
- 1 lyžička stredne štipľavej horčice
- 1 lyžička cukru
- soľ a korenie
Postup
1. Zemiaky varte v osolenej vode asi 18 minút, kým nezmäknú. Opláchnite ich, olúpte a nechajte úplne vychladnúť. Vychladnuté zemiaky nakrájajte na 2 cm hrubé plátky.
2. Poľníček dôkladne umyte a orežte a osušte. Reďkovky a uhorku nakrájajte na tenké prúžky. Opečte slaninu do chrumkava.
3. Na medovo-horčičný dresing nasekajte kôpor a zmiešajte ho s olivovým olejom, medom, horčicou, cukrom, soľou a korením.
4. Do misky dajte zemiakové plátky, valeriánku, reďkovky a plátky uhorky. Sceďte tuniaka a rozotrite ho na šalát. Navrch šalát dajte slaninu a pokvapkajte dresingom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tuniak |
---|---|
EAN: | 4009239622638 |