DOPRAVA ZADARMO pre objednávky od 60 € 🚛

Deutsche See Tuniakové filety v citrónovej omáčke 115g 115g

Neohodnotené
Značka: Deutsche See

Šťavnaté tuniakové filety od značky Deutsche See vo sviežej citrónovej omáčke prinášajú ľahkú, osviežujúcu chuť a prémiovú kvalitu bez kompromisov.

Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2025
€3,29 €2,88
Deutsche See Tuniakové filety v citrónovej omáčke 115g 115g
Neohodnotené
Značka: Deutsche See
AEB59B34 E354 467A 97E4 C8DB87D3F369
€3,29

Deutsche See Tuniakové filety v citrónovej omáčke 115g

Objavte sviežu kombináciu kvalitných tuniakových filiet a jemnej citrónovej omáčky od nemeckej značky Deutsche See – špecialistu na rybie delikatesy. Tieto ručne vyberané filety z tuniaka sa vyznačujú šťavnatou štruktúrou, prirodzenou chuťou a sú zaliate v ľahkej, citrusovo ladenej omáčke, ktorá podčiarkuje chuť morskej ryby bez prebytku soli či dochucovadiel.

Prečo si ich zamilujete:

  • Prémiové tuniakové filety , žiadna drvina ani lisované kúsky

  • Citrónová omáčka dodáva osviežujúci chuťový kontrast

  • Bez umelých konzervantov, dochucovadiel a farbív

  • Ideálne do šalátov, wrapov, cestovín alebo ako rýchla a zdravá desiata  

Tip na servírovanie: Podávajte tuniakové filety v citrónovej omáčke na čerstvom listovom šaláte s cherry paradajkami, červenou cibuľkou a chrumkavou bagetou – ideálny ľahký obed alebo večera behom pár minút.

Zloženie
TUNIAK , voda, olivový olej, soľ, koncentrát citrónovej šťavy (0,7 %), cukor, prírodná citrónová aróma (0,3 %), sušená citrónová kôra (0,2 %), petržlen, ryžový škrob, zahusťovadlo: guarová múka.

Skladovanie
Uchovajte pri teplote 15-22 °C

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g
Energia
661kJ/158kcal
Tuky 7,8g
Z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0g
Sacharidy 1,9g
Z toho cukry 1,0g
Bielkoviny 20g
Soľ 1,1g

 

Krajina pôvodu:Nemecko

 

Recept

Tuniakový šalát so slaninou (2 porcie)
Ingrediencie

  • 1 konzerva Tuniakových filiet v citrónovej omáčke (Deutsche See)
  • 200 g zemiakov
  • 100 g poľníka
  • 1 zväzok reďkoviek
  • 1 uhorka
  • 100 g slaniny

Na medovo-horčičný dresing

  • 1 lyžica olivový olej
  • 2 vetvičky kôpor
  • 2 lyžice med
  • 1 lyžička stredne štipľavej horčice
  • 1 lyžička cukru
  • soľ a korenie

Postup

1. Zemiaky varte v osolenej vode asi 18 minút, kým nezmäknú. Opláchnite ich, olúpte a nechajte úplne vychladnúť. Vychladnuté zemiaky nakrájajte na 2 cm hrubé plátky.

2. Poľníček dôkladne umyte a orežte a osušte. Reďkovky a uhorku nakrájajte na tenké prúžky. Opečte slaninu do chrumkava.

3. Na medovo-horčičný dresing nasekajte kôpor a zmiešajte ho s olivovým olejom, medom, horčicou, cukrom, soľou a korením.

4. Do misky dajte zemiakové plátky, valeriánku, reďkovky a plátky uhorky. Sceďte tuniaka a rozotrite ho na šalát. Navrch šalát dajte slaninu a pokvapkajte dresingom.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Tuniak
EAN: 4009239622638

Podobné produkty