Deutsche See Tuniakové filety v paradajkovej omáčke 115g 115g
Tuniakové filety Deutsche See v jemnej paradajkovej omáčke spájajú kvalitné rybie mäso s plnou stredomorskou chuťou – ideálne pre rýchly a chutný pokrm.
Deutsche See Tuniakové filety v paradajkovej omáčke 115g
Šťavnaté kúsky tuniaka v lahodnej paradajkovej omáčke od nemeckej značky Deutsche See – ideálna voľba, keď chcete rýchlo pripraviť chutné a výživné jedlo. Kvalitné rybie mäso bez zbytočných prísad, skvelé ako do šalátov, tak do teplých pokrmov.
Prečo vyskúšať?
-
Celé filety, žiadna drvina
-
Jemná, prirodzene ochutená paradajková omáčka
-
Bez konzervantov a umelých dochucovadiel
-
Hotové počas minúty – stačí otvoriť a servírovať
Tip: Skvelý s cestovinami, na hrianku alebo ako súčasť studeného tapas taniera.
Zloženie
TUNIAK , voda, paradajkový pretlak (6,4 %), olivový olej, cukor, soľ, ocot, korenie.
Skladovanie
Uchovajte pri teplote 15-22 °C
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g | |
Energia |
501kJ/119kcal
|
Tuky | 3,5g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6g |
Sacharidy | 1,7g |
Z toho cukry | 1,7g |
Bielkoviny | 21g |
Soľ | 1,1g |
Krajina pôvodu:Nemecko
Recept
Tuniakový šalát ,,High Protein" (2 porcie)
Ingrediencie
- 1 konzerva Tuniakových filiet v paradajkovej omáčke (Deutsche See)
- 2 vajcia
- 2 mrkva
- 1 granátové jablko
- 100 g špenát
- 1 lyžica mandľových lupienkov
- 1 konzerva cícer
- 120 g tvaroh
Na limetkový dresing
- 1 lyžica olivový olej
- 1 lyžička biely vínny ocot
- 1 bio limetka
- soľ a korenie
Postup
1. Najprv uvarte vajcia cca 8 natvrdo.
2. Mrkvu umyte, očistite a najemno nakrájajte. Granátové jablko rozpolte a veľkou lyžicou vydlabte semienka nad drezom. Špenát umyte a osušte. Na panvici bez oleja na strednom plameni zľahka opečte mandľové lupienky. Tuniaka a cícer dajte do sitka, aby odkvapkali.
3. Na limetkový dresing prešľahajte olivový olej, biely vínny ocot, limetkovú šťavu a kôru a dochuťte soľou a korením. Všetky ingrediencie zmiešajte v miske s dresingom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tuniak |
---|---|
EAN: | 4009239621808 |