Farma Živina Ocot 12 bylín 500ml 500ml
Pár kvapiek nášho Octa 12 bylín dokáže perfektne zvýrazniť a vyvážiť výslednú chuť vášho jedla.
Ocot 12 Bylín 500 ml
Pár kvapiek octu urobí veľa parády
Keď jedlu „niečo“ chýba, môžete sa skoro staviť, že ide o kyslosť.Kyslá aktivuje naše chuťové bunky, napomáha tvorbe slín a teda aj tráveniu. Proste nám vďaka nej viac chutí.
Naším esom v rukáve je v kuchyni ocot, ktorý dodá jedlu grády aj rovnováhu. Vďaka octu nám jedlo pripadá svieže, ľahké a zároveň vyvážené.
Naše nové bylinkové octy
Naše ochutené bylinkové octy sa hodia hlavne do studenej kuchyne na dochucovanie čerstvých šalátov, polievok, omáčok, marinád na zeleninu alebo mäso, dipov a majonéz.
U nás v Přerove sme do nich pridali bylinky, korenie alebo napríklad zázvor a nechali ich vhodnú dobu odležať. Vznikli tak štyri aromatické bylinkové octy s jedinečnou chuťou daných prísad.
- Ocot 12 Bylin je výsledkom macerovania bez tepelného zahriatia čerstvých bylín v jablkovom a liehovom octe s 6% kyslosťou: bazalka, bobkový list, estragón, kôpor, majorán, mäta, oregano, korenie celé, petržlen, rozmarín, šalvia, tymián.
- Základom je rýchlo fermentovaný a následne filtrovaný ocot bez pasterizácie.
- Samotný jablčný ocot má blahodarné účinky na ľudské zdravie. Ako zásaditá surovina prečisťuje organizmus, podporuje črevnú mikroflóru a napomáha tráveniu.
Zloženie: Kvasný jablkový ocot bylinkový. Ocot jablkový, ocot kvasný liehový 6%, bazalka, bobkový list, estragón, kôpor, majorán, mäta, oregano, korenie celé, petržlen, rozmarín, šalvia, tymián.
Skladovanie: Skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste.
Minimálna trvanlivosť: Trvanlivosť nie je obmedzená pri skladovaní za odporúčaných skladovacích podmienok.
Nutričné hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota |
84 Kj/19 Kcal |
Tuky |
< 0,5 g |
Z toho nasýtené mastné kyseliny |
< 0,1 g |
Sacharidy |
< 0,5 g |
Z toho cukry |
< 0,5 g |
Bielkoviny |
< 0,5 g |
Soľ |
< 0,01 g |